Vår syn på catering

Det är många som sysslar med catering men få som är riktigt bra. När man beställer från Kockar i Sverige så är vi lika noggranna som när vi skall göra en sufflé. Vi hjälper dig att anpassa maten och servicen efter hur mycket du kan betala och vad du vill uppnå med ditt arrangemang. Vi diskuterar fram en lösning som passar dig. Vårt motto är att maten skall vara god och fräsch oavsett vilken lokal som används. Det är vår skyldighet att anpassa maten och servicen efter de förutsättningar som råder. Så tycker vi att man skall sköta ett cateringbolag. Oavsett tillfälle, firmafest, privat middag, kundmöte eller bröllop så skräddarsyr vi en lösning för er.
Leverans
Vi har ett samarbete med ett etablerat budföretag. Det kan vara värt att slippa bry sig om hur maten skall komma till din lokal. Vi fixar leveransen på ett tryggt sätt.
Personal
Vi arbetar med en fast personalstab och dessutom med ett stort antal duktiga kockar, servitriser, kallskänkor med flera som återkommande arbetar åt oss när vi har hög arbetsbelastning. Vi "hyr ut" duktig personal som arbetar i vår anda och samarbetar bara med människor som är professionella, yrkesskickliga, ansvarstagande och serviceinriktade. Vi tycker att du skall överväga att hyra in personal i samband med ett cateringtillfälle. Det är inte så dyrt som du tror men väldigt, väldigt skönt att ha.