Löjrom med dillcremefraiche, rödlök och smörstekt bröd | Kr 107 :- |
Kräftcheviche och brioche | Kr. 90:- |
Ågatans fisk & skaldjurssoppa med vitlöksbröd | Kr. 86:- |
Kantarellsoppa med anklevertoast | Kr. 95:- |
Liten pastasallad med rostad parmaskinka, ruccola och pecorinotapenad | Kr. 72:- |
Ceasarsallad med gremolatakycklingspett | Kr. 79:- |
Ankleverterinne med fikonskyserranochips och pumpernickel | Kr. 95:- |
Rökt lammytterfilét med med rödbetscrudité och bredsjömousse | Kr. 90:- |
Lammrostbiff med getostgratinerade rödbetor | Kr. 90:- |
Rosastekt ankbröst på sallad med valnötter, parmaskinka samt fikonbalsamico | Kr. 90:- |
Rökt ankbröst med ugnsbakad rosmarinpolenta och valnötter | Kr. 90:- |
Halstrad råbiff med klassiska tillbehör | Kr. 107:- |
Gösfilét med kräftquerneller, krondillsås och potatispuré | Kr. 167:- |
Örtbakad lax med ljummen potatissallad, kräftstjärtar och laxrom | Kr. 156:- |
Smörstekt abborre med kräftconsumé och mandelpotatispuré | Kr. 167:- |
Marulkbouillabaise med brioche och skaldjur | Kr. 175:- |
Helgeflundra avorioterinne och mild senap/pernodsås | Kr. 175:- |
Kalvbiff med karl-johansvamp och potatisstrudel med rökt sidfläsk samt lagrad ost | Kr. 175:- |
Kalvfilét med tryffelconsummé, spenat och quesadillatårta | Kr. 183:- |
Kalvfilét med svamplasagne, plommontomatsås och rökt sidfläsk | Kr. 183:- |
Fylld kalvschnitzel med mozarellaost, parmaskinka, tomatconcassé samt basilika | Kr. 183:- |
Ågatan 3:s grillade oxfilet med ugnsbakad sharlottenlök och vitlökscreme | Kr. 168:- |
Älgtournedos med potatis, västerbottentårta, enbärsgräddsås samt stekta kantareller | Kr. 204:- |
Kronhjortkotlett med rotfruktstrudel samt kantareller och kastanjer | Kr. 204:- |
Renfilét med tranbärsgräddsky, honungsrostade rotfrukter och körsbärspotatis | Kr. 204:- |
Variation på lamm med grillad sötpotatis och rostad vitlök | Kr. 167:- |
Vaniljrostade frukter med gräddvaniljglass | Kr. 64:- |
Bredsjöost fikonmarmelad och cheddarmuffins | Kr. 92:- |
Vit chokladcheesecake med hallon och blåbär | Kr. 71:- |
Creme Brulé med fruktsalsa på mango och papaya | Kr. 64:- |
Säsongens ostar | Kr. 92:- |
Chokladparfait med rårörda hallon och blodapelsin | Kr. 64:- |
Limebrulé | Kr. 64:- |
Lingon och vaniljkokta päron med vaniljyogurtsås | Kr. 64:- |
Vit chokladpanacotta och hallon | Kr. 64:- |
American cheesecake | Kr. 71:- |